Loviisassa kuvattu Onnelin ja Annelin talvi -elokuva yleisömagneetiksi!

Onnelin ja Annelin talvi -elokuva keräsi komeat katsojaluvut avausviikonloppunaan.

Perjantaina 9.10.2015 elokuvateatterissa ensi-iltansa saanut Onnelin ja Annelin talvi -elokuva keräsi avausviikonloppunaan 37 373 katsojaa.  Tämä on 26% enemmän kuin viime vuoden alussa ilmestynyt Onneli ja Anneli -elokuva avausviikonloppunaan keräsi.  Ennakot mukaan lukien Zodiak Finlandin tuottaman ja Saara Cantellin ohjaaman Onnelin ja Annelin talvi -elokuvan on nähnyt 45 054 katsojaa.

"Olen todella onnellinen, että yleisö on löytänyt elokuvamme. Minusta tuntuu, että juuri nyt tarvitsemme elokuvia, joissa on iloa ja kauneutta sekä lämpöä ja toisista välittämistä."
- Saara Cantell, elokuvan ohjaaja

"On hienoa, että Ruusukujan maagisesta maailmasta on viikonlopun aikana nauttineet niin lapset kuin aikuisetkin. Onneli ja Anneli -elokuvaa isompi avaustulos kertoo, että uudetkin katsojat ovat löytäneet Onnelin ja Annelin talvi -elokuvan. "
- Teea Hyytiä ja Sari Lempiäinen, Elokuvan tuottajat Zodiak Finland Oy

Onnelin ja Annelin talvi -elokuvasta

Parhaat ystävykset, Onneli ja Anneli, ovat kaksi tavallista pikkutyttöä, ehkä vain vähän onnellisempia kuin useimmat muut, koska heillä on satumainen mahdollisuus asua kahdestaan omassa talossaan. Eräänä joulukuisena iltana heidän ikioman talonsa pihaan ajaa pieni, tuskin kenkälaatikon kokoinen auto, josta nousee ulos pikkuruinen Vaaksanheimon perhe. Vaaksanheimot ovat joutuneet kodittomiksi koska metsuri on hajottanut heidän kotitalonsa. He muuttavat väliaikaisesti Onnelin ja Annelin nukkekotiin asumaan, mutta pian selviää, että kaikilla isoilla ihmisillä ei olekaan hyviä aikeita Vaaksanheimojen suhteen. Tarinan salaperäisten yhteensattumien taustalla on tälläkin kertaa hyväntahtoinen rouva Ruusupuu.

Saara Cantellin ohjaama Onnelin ja Annelin talvi -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen samannimiseen kirjaan, joka on järjestyksessä toinen neljästä Onneli ja Anneli -kirjasta.  Onnelin ja Annelin talvi -elokuva on itsenäinen jatko-osa Onneli ja Anneli -elokuvalle, joka keräsi lähes 180 000 katsojaa elokuvateattereissa vuonna 2014. Elokuvan pääosissa nähdään Aava Merikanto (Onneli) ja Lilja Lehto (Anneli).

Kummatkin elokuvat on kuvattu Loviisassa.

Katso elokuvan traileri tästä: https://www.youtube.com/watch?v=zAUgG705Nl8 

Elokuvan nettisivut: onnelijaanneli.fi

Nettiklippejä elokuvasta: nora.norrlin@liekkipromotion.com

Lisätietoja  elokuvasta: Nora Norrlin / Liekki Promotion puh. 040 846 0116, nora.norrlin@liekkipromotion.com

Yhteystiedot:                        
ZODIAK FINLAND OY, www.zodiakfinland.fi
teea.hyytia@zodiakfinland.fi, puh. 040 831 2758

Nordisk Film
www.nordiskfilm.fi