Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen elokuvateattereissa!

Loviisassa kesällä 2016 kuvattu Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa perjantaina 27.1.2017.

Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset perustuva elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville, jotka ovat keränneet yhteensä yli 400 000 katsojaa.

Onnelia ja Annelia näyttelevien Lilja Lehdon ja Aava Merikannon rinnalla nähdään elokuvadebyyttinsä tekevä 12-vuotias näyttelijälupaus Aarni Rämö, joka näyttelee lastenkodista karkaavaa Pekkiä. Lastenkodin tiukkana johtajattarena Minna Pinnana nähdään Jenni Kokander. Kissanmintun kaupunginjohtajan roolissa vierailee Jani Toivola.

Tuttuun tapaan Ruusukujalla seikkailevat myös Tingelstiinana ja Tangelstiinana Elina Knihtilä ja Kiti KokkonenJaakko Saariluoma poliisi Urho Ulpukkana, Johanna af Schultén rouva Rosina Rusinana ja Eija Ahvo rouva Ruusupuuna. Vaaksanheimojen pikkuriikkisestä perheestä mukana seikkailussa ovat isä ja Putti-poika eli Joonas Saartamo ja Aleksis Koistinen. Elokuvan on ohjannut Saara Cantell ja käsikirjoittanut Sami Keski-Vähälä.  Elokuvan tuottajat ovat Teea Hyytiä ja Sari Lempiäinen Zodiak Finlandilta.

Loviisan kaupunki on yksi Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuvan pääyhteistyökumppaneista.

Loviisassa elokuvaa esitetään Kino Marilynissä, www.kinomarilyn.fi.

Lisää elokuvasta www.onnelijaanneli.fi

Onnelia ja Annelia esittävät Lilja Lehto ja Aava Merikanto.
Kuva: Heli Sorjonen, Zodiak Finland.