Loviisan Wanhat Talot 24.-25.8.2019

Valtakunnallinen Loviisan Wanhat Talot –tapahtuma elokuun viimeisenä viikonloppuna on ollut kesän yleisösuosikki jo vuodesta 2005. Perinne- ja korjausrakentamistapahtuman aikana yli satavuotiaat yksityiskodit avaavat ovensa yleisölle.

Retkelle luontoon

Loviisasta löytyy upeita luontokohteita, joita ei kannatta jättää välistä. Yksi näistä on Kukuljärven vaellusreitti.

Uimaan!

Kesä on täällä ja siitä nauttii tietenkin parhaiten rentoutumalla rannalla. Loviisan ympäristöstä löydät monta uimapaikkaa sekä meren- että järvenrannalta, joten pulahda veteen ja virkisty! Katso uimarannat täältä  

Museot ja Bongan linna

Koe historian havinaa Loviisan lukuisissa museoissa sekä Bongan linnassa. Pysyvien näyttelyiden lisäksi vaihtuvat näyttelyt monipuolisista aiheista tarkastelevat menneitä aikoja paitsi lähialueella, myös maailmanlaajuisesti.

Loviisassa tapahtuu 6.-7.7.2019!

Tulevana viikonloppuna 6.-7.7.2019 Loviisassa riittää ohjelmaa. Luvassa on yksi kesän tapahtumarikkaimmista viikonlopuista Loviisassa, joten nappaa kaverisi ja perheesi mukaan viettämään vauhdikasta viikonloppua! La 6.7.2019 klo 9-20 TransFolk Kucku 2018-19 Final Destination loviisacontemporary.weebly.com klo 10-17 Loviisan Avoimet Puutarhat www.avoimetpuutarhatloviisa.com klo 10-18…

Kesätekemistä Strömforsin ruukissa

Kesäisin Strömforsin ruukin kylässä riittää näkemistä ja tekemistä moneen makuun. Rautaruukin historiaan voi sukeltaa vaikkapa draamaopastuksella tai modernimman ruukin tunnelmasta voi nauttia taidenäyttelyssä. Valitse suosikkisi ja tutustu ruukkiin haluamallasi tavalla!