Kesänviettoon saaristoon, Rönnäsiin!

Puuveneitä Saaristomuseo Rönnäsissä - Träbåtar i Skärgårdsmuseet i Rönnäs - Boats in the Archipelago Museum in Rönnäs

Merellinen Rönnäs on monipuolinen vapaa-ajanalue saaristossa Loviisan länsiosassa. Rönnäs sijaitsee Pernajanlahden rannalla, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Sunnuntaina 19.7.2020 Pernajan Agricolaseura järjestää kesäjuhlan Saaristomuseo Rönnäsissä. Kello 15–18 kuullaan musiikkia ja runoutta ja voi mennä opastetulle museokierrokselle vanhan Rönnäsin kartanon pihapiiriin. Maksullinen.

Saaristomuseo esittelee itäuusmaalaista saaristolaiselämää. Tämän kesän erikoisnäyttelyinä on uusi näyttely kieltolakiaikaisesta salakuljetuksesta ja Alf Hemmingin valokuvanäyttely Sarvisalon Elämää. Museo on avoinna 15.8.2020 asti keskiviikosta sunnuntaihin kello 12–17 tai tilauksesta ryhmille. Maksullinen.

Golfin harrastajat ja ammattilaiset iloitsevat hienosta 27-reikäisestä golfradasta. Kentät tarjoavat haasteita ja onnistumisen elämyksiä eri tasoisille pelaajille. Golfkeskuksessa on ravintola, ja alueella on lisäksi kokoustiloja, saunoja ja vieraslaituri.

Golfin lisäksi Rönnäsissä voi lomailla tai kokoustaa ympäri vuoden korkeatasoisissa mökeissä ja nauttia saaristosta veneillen, kalastaen ja retkeillen. Ammattioppaan hoivassa voi antautua saariston lumoon veneillen ja kalastaen tai nauttia hyvistä ulkoilumaastoista luontoretkillä. Saaristoalueeseen pääsee tutustumaan lomamökkien vuokrakajakeilla ja polkupyörillä.

Lisätietoja:

Saaristomuseo Rönnäsissä
Museotie 1, 07750 Loviisa (Isnäs / Rönnäs)
puh. 040 760 2410
facebook.com/SkargardmuseetRonnas
skargardsmuseum.blogspot.fi

Rönnäs Seaside Resort
ronnas.fi

Sea Golf Rönnäs
seagolf.fi

 

Lisää tapahtumia:
visitloviisa.fi/tapahtumat/
facebook.com/VisitLoviisa/