Lähde kesäteatteriin!

Loviisan alueen kesäteatterit tarjoavat ohjelmaa koko kesäksi. Tervetuloa kesäiseen Loviisaan nauttimaan teatterista koko perheen voimin!

Kansikuva: Eeva Kangas

 

Loviisan teatteri: Pikku-Marjan eläinlauluja

2.-14.7.2019
Ungernintie, Loviisa

Loviisan teatteri esittää heinäkuussa Pikku-Marjan eläinlauluihin perustuvan vauhdikkaan musiikkiteatteriesityksen Ungernin linnakkeen pihamaalla (Ungernintie, 07900 Loviisa). Luvassa on koko perheen kabaree, jossa vaaputaan mm. Aa aa ankan tahdissa ja hullutellaan ”ih-hah-haa hepo hirnahtaa” -laulun säestämänä. Käydäänpä välillä myös possutohtorin vastaanotolla nuhaa parantamassa. Röh Röh! Esitys sopii sekä perheen pienimmille että isommille.

Lue lisää täältä!

 

Lurensin kesäteatteri: Juntjävlar (ruotsiksi)

28.6.-3.8.2019
Lurensintie, Loviisa

Tänä kesänä Lurensin kesäteatteri esittää Maria Blomin ylistetyn draamakomedian Masjävlar. Näytelmä, joka Lurensissa on saanut nimen Juntjävlar, on esitetty monella ammattinäyttämöllä Ruotsissa sekä myös Suomessa Lilla Teaternissa vuonna 2010. Elokuvaversio voitti kokonaiset kolme Guldbaggenia, Ruotsin arvostetuinta elokuvapalkintoa.

Lue lisää täältä!

 

Ruukinmyllyn kesäteatteri: Tohvelisankarin rouva

15.6.-13.7.2019
Ruukintie 15, Strömforsin ruukki

Maria Jotunin kiistelty, kehuttu ja ajaton komedia rahasta ja rakkaudesta. Ruukinmyllyn kesäteatterin koomikot ja komediennet vauhdissa.

Lue lisää täältä!

 

Ruukinmyllyn kesäteatteri: Ukkosen poika -nukketeatteri

3.-13.7.2019
Ruukintie 15, Strömforsin ruukki

Ukkosen poika -esitys käsittelee lapsen itsesäätelykykyä ja havainnollistaa sadun kautta, kuinka tärkeää on oppia rauhoittumaan. Hauskat hahmot, tarttuva musiikki ja ajatuksia herättävä tarina johdattavat katsojat seikkailulle nukketeatterin maailmaan.

lue lisää täältä!