Loviisa Camping on taas auki

Loviisa Camping, upea leirintäkeidas ihastuttavine huviloineen ottaa taas vastaan kesävieraita. Puiston viihtyisyyteen on satsattu myös tänä vuonna. Riippukeinut houkuttelevat haaveilemaan, ja grillipaikka sekä laiturivaja viettämään iltaa ystävien kesken. Puistoalue on myös tänäkin vuonna avoinna yleisölle.

Sininen huvila toimii kaikkien kävijöiden vastaanottona ja tilassa toimi myös tänä kesänä pieni kahvio. Vastaanottorakennuksessa on leirintäalueen vierailijoille oma keittiö, ruokasali sekä wc- ja suihkutilat. Toisessa huvilassa on majoitushuoneita noin 20 hengelle. Asuntoauto- ja asuntovaunupaikkoja on alueella 48 sekä telttapaikkoja alueella on noin 20.

Uutta tälle kesäkaudelle on huonemajoitukset huvila Willa Björkstenissä. Huvilassa on seitsemän huonetta ja piharakennuksessa kolme pientä huoneistoa. Huoneet ovat kaikki yksilöllisesti sisustettu ja huoneiden palvelutaso vaihtelee. Osassa huoneissa on oma kylpyhuone ja pieni keittiönurkkaus. Osassa huoneista on vain majoitusmahdollisuus kahdelle hengelle.

Loviisan kaupunki vastaa seuraavat kolme vuotta alueen toiminnasta. Henkilökunta ja nuoret työpajasta Pikku Pietarin piha on vastannut tänäkin vuonna alueen kunnossapidosta ja suurimmasta osasta huviloiden pintaremonteista sekä huoneiden sisustuksesta työvalmentaja Nina Bärlundin johdolla. Pajan henkilökunta jatkaa koko kesän ulkoalueiden kunnossapitoa ja vastaa myös puiston sekä huviloiden siivoushuollosta. Loviisa Campingin vastaanotosta ja operatiivisesta matkailutoiminnasta vastaa leirintäaluevastaava Roya Ahrari kolmen leirintäalueapulaisen voimin.

Loviisa Campingissä pidetään Avoimet ovet lauantaina 18.5.2019 kello 13-15.

Loviisa Camping on Suomen hurmaavin leirintäkeidas. Tervetuloa viihtymään!

Loviisa Camping
Avoinna  15.5.–15.9.2019
Vastaanotto on avoinna päivittäin kello 8–22
Kapteenintie 1, 07900 Loviisa
puh. 040 579 5527
camping@loviisa.fi
loviisa.fi/loviisacamping
www.facebook.com/loviisacamping
Huonevaraukset www.booking.com

*****

Lisätietoja antaa:
leirintäaluevastaava Roya Ahrari puh. 040 578 9539

työvalmentaja Nina Bärlund Pikku Pietarin Pihasta puh. 045 77319354

matkailusihteeri Lilian Järvinen puh. 0440 555 234