Loviisan Joulun valmistelut alkavat  

Joululyhdyt

Päivitetty 22.10.2020
Loviisan Joulussa keskitytään tänä vuonna shoppailuun, joulumarkkinoihin ja muihin ulkoilmatapahtumiin kiinnittäen erityisesti huomiota osallistujien turvallisuuteen. Wanhan Ajan Joulukodit -tapahtumaa ja Malmgårdin joulumarkkinoita ei tänä vuonna järjestetä, koska järjestäjien arvion mukaan osallistujien turvallisuutta ei voida taata näissä kohteissa. Malmgårdin Kartanopuoti on normaalisti auki.

Loviisan Joulu alkaa Loviisa Open Joulu -tapahtumalla, joka järjestetään perjantaina 27.11.2020. Juuri kunnostettu Kuningattarenkatu vihitään käyttöön, ja Loviisan Joulu julistetaan avatuksi. Loviisa Open Joulu -tapahtumassa useat loviisalaiset kaupat, ravintolat ja kahvilat pitävät ovensa auki pitempään. Loviisan torilla järjestetään ohjelmaa ja Kappelinpuistossa on joulumyyntiä.

Strömforsin ruukin joulu järjestetään ulkona Tallinmäellä 5.–6.12.2020 kello 10–15, myös alueen puodit, pajat ja palvelut ovat avoinna. Saman viikonlopun lauantaina 5.12.2020 Loviisan keskustassa järjestetään Laivasillan joulumarkkinat kello 10–15 ja Loviisan torilla järjestetään ohjelmaa. Myös loviisalaiset kaupat, ravintolat ja kahvilat pitävät ovensa auki silloin vähän myöhempään. Myyntipaikkoja Strömforsin ruukin markkinoille voi tiedustella Vireä Strömfors ry:ltä stromforsinruukki@gmail.com ja Laivasillan markkinoiden myyntipaikat voi varata Laivasilta ry:ltä puhelimitse, 0400 164 878.

Haluatko olla mukana Loviisan Joulussa tai tiedätkö jo, että olet aikeissa järjestää jonkun joulutapahtuman? Kerro siitä meille Loviisan kaupungin matkailutoimistoon lähettämällä lyhyt kuvaus tapahtumastasi, milloin se järjestetään ja mistä tapahtumasta saa lisää tietoa. Lähetä mielellään myös kuvia osoitteella info@loviisa.fi tai soita 040 555 3387. Aineiston pitää olla meillä 31.10.2020 mennessä. Voit päästä mukaan Loviisan Joulun markkinointikampanjaan, joka tänä vuonna tulee painottumaan sähköiseen markkinointiin.

Kaikkia joulutapahtumien järjestäjiä ja osallistujia kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota  turvallisuuteen ja noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia koskien vallitsevaa koronaviruspandemiaa. Tulethan vain täysin terveenä tapahtumiin ja muista turvavälit ja kasvomaski.

Lisätietoja:
matkailusihteeri Lilian Järvinen
puhelin 0440 555 234
lilian.jarvinen@loviisa.fi
visitloviisa.fi

Päivitetty 22.10.2020 lause:
Loviisan Joulu alkaa Loviisa Open Joulu -tapahtumalla, joka järjestetään perjantaina 27.11.2020.
Aiemmin luki: Loviisan Joulu alkaa Loviisa Open Joulu -tapahtumalla, joka järjestetään lauantaina 28.11.2020 kello 15–20.

Kaikkia joulutapahtumien järjestäjiä ja osallistujia kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota  turvallisuuteen ja noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia koskien vallitsevaa koronaviruspandemiaa. Tulethan vain täysin terveenä tapahtumiin ja muista turvavälit ja kasvomaski.
Aiemmin luki: Kaikkia joulutapahtumien järjestäjiä kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota osallistujien turvallisuuteen ja noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia koskien vallitsevaa koronaviruspandemiaa.