Loviisan Joulun valmistelut tarkentuneet 

Jouluvillasukat - Julyllesockor - Christmas-socks

Loviisan Joulu alkaa ennakkotiedoista poiketen Loviisa Open Joulu & Black Friday -tapahtumalla, joka järjestetään perjantaina 27.11.2020 kello 15–20. Loviisa Open Joulu -tapahtumassa useat loviisalaiset kaupat, ravintolat ja kahvilat pitävät ovensa auki pitempään ja useassa liikkeessä on Black Friday -tarjouksia. 
Lisätietoja Loviisa Openista täällä: facebook.com/loviisaopen

Lauantaina 5.12.2020 kello 10–15 toteutetaan seuraava Loviisa Open Joulu -tapahtuma, jolloin järjestetään muun muassa Laivasillan joulumarkkinat ja joulumyyjäisiä ympäri Loviisan keskustaa. Loviisalaiset kaupat, ravintolat, kahvilat ja muut palvelut pitävät ovensa auki myöhempään. Juuri kunnostettu Kuningattarenkatu vihitään, ja itse joulupukki seurueineenkin saattaa siellä vierailla. Tarkempi ohjelma julkaistaan tuonnempana. Laivasillan markkinoiden myyntipaikat voi varata Laivasilta ry:ltä puhelimitse 0400 164 878.
Lisätietoja Loviisan Laivasillasta täällä: laivasilta.fi

Strömforsin ruukin joulu järjestetään ulkona Tallinmäellä 5.–6.12.2020 kello 10–15. Myös alueen puodit, pajat ja palvelut ovat avoinna. Myyntipaikkoja Strömforsin ruukin markkinoille voi tiedustella Vireä Strömfors ry:ltä, stromforsinruukki@gmail.com.
Lisätietoja Strömforsin ruukista täällä: stromforsinruukki.com

Haluatko näkyä Loviisan Joulun markkinoinnissa? Vielä ehdit kertoa siitä meille Loviisan kaupungin matkailutoimistoon lähettämällä lyhyen kuvauksen tapahtumastasi, milloin se järjestetään ja mistä siitä saa lisää tietoa. Lähetä mielellään myös kuvia matkailuneuvontaan osoitteella info@loviisa.fi tai soita 040 555 3387.

Kaikkia järjestäjiä ja osallistujia kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota turvallisuuteen ja noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia koskien vallitsevaa koronaviruspandemiaa. Kehotamme kaikkia käyttämään kasvomaskeja, käsidesiä, noudattamaan turvavälejä sekä osallistumaan tapahtumiin ja käyttämään eri palveluita vain täysin terveenä.
Lisätietoja Loviisan koronarajoitussuosituksista täältä: loviisa.fi

Lisätietoja:
matkailusihteeri Lilian Järvinen
puhelin 0440 555 234
lilian.jarvinen@loviisa.fi
visitloviisa.fi/loviisanjoulu
facebook.com/loviisanjoulu
facebook.com/VisitLoviisa