Tule töihin Loviisan matkailutoimistoon tai Svartholman merilinnoitukselle!

Loviisan matkailutoimisto - Lovisa turistbyrå - Loviisa Tourist Office

Oletko sinä meidän ensi kesän matkailuneuvoja tai opas? Hae Loviisan matkailutoimiston kesätyöpaikkoja 8.3.2020 klo 15 mennessä!

Tule töihin Loviisan matkailutoimistoon!

Loviisan matkailutoimisto hakee kausityöntekijöitä matkailutoimiston asiakaspalvelupisteeseen:

1 henkilö työskentelemään 4.5.–31.8.2020,
1 henkilö työskentelemään 1.6.–31.8.2020.

Hakijalta edellytetään, että hän on 18 vuotta täyttänyt, molempien kotimaisten kielten taitoa sekä englanninkielen taitoa. Muiden kielten kuten venäjän taito katsotaan hakijan eduksi. Kotimaan matkailun tuntemus, matkailualan koulutus ja/tai työkokemus lasketaan myös eduksi.

Pääasiallinen työtehtävä on antaa matkailuneuvontaa Loviisasta ja Loviisan lähiympäristöstä. Matkailutoimistossa annetaan myös tietoa koko Suomesta.

Palkka: 1 649,93 e/kk, työaika 36,75 h/vk.

Tule oppaaksi Svartholman merilinnoitukselle Loviisaan!

Palkkaamme 3 opasta ajaksi 1.6.–9.8.2020 Svartholman merilinnoitukseen, joka sijaitsee n. 10 km Loviisan keskustasta Loviisanlahden suulla. Työtehtäviin kuuluu lastenseikkailun (Svartholman unohdettu mysteeri) vetäminen ja aikuisten opastettujen kierrosten tekeminen. Lisäksi työtehtäviin kuuluu työskentely saaren museomyymälässä ja näyttelyssä. Työ on verrattavissa ulkotyöhön ja saareen kuljetaan henkilökunnan veneellä pääsääntöisesti yhdessä työtovereiden kanssa. Työtehtäviin annetaan koulutusta.

Jos opiskelet esim. lastentarhan-/luokanopettajaksi, historiaa, kieliä tai matkailua, niin nämä lasketaan hyödyksi. Myös työkokemus lastentarhan-/luokanopettajana työskentelystä tai matkailualalta lasketaan eduksi, kielitaito, teatteri- tai kuoroharrastukset ovat eduksi.

Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt sekä olla ulospäin suuntautunut, esiintymiskykyinen ja kielitaitoinen (opastukset tapahtuvat suomeksi, ruotsiksi ja tarvittaessa englanniksi).

Palkka: 1 759,52 e/kk, työaika: 38,75 h/vko, myös viikonloppuyötä.

Lisätietoja:

Loviisan matkailutoimisto
matkailusihteeri
Lilian Järvinen
puh. 0440 555 234
lilian.jarvinen@loviisa.fi

Hae näin:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, josta ilmenee koulutus, aikaisempi työkokemus ja kielitaito 8.3.2020 klo 15 mennessä osoitteella:

Loviisan kaupunki / Matkailutoimisto
PL 77
07901 Loviisa
Kuoreen merkintä ”kesätyöt”

tai täytä hakemus Kuntarekry.fi kautta
tai sähköpostitse: lilian.jarvinen@loviisa.fi

Tervetuloa kesätöihin Loviisaan!

 

***

Muita kesätöitä

Loviisan kaupungilla on kaiken kaikkiaan haettavana 80 kesätyöpaikkaa ja seudun yrityksissä noin 60.

Kaupungin kesätyöpaikat on tarkoitettu loviisalaisille nuorille. Ohjaamosta saa lisätietoja myös yritysten tarjoamista työpaikoista, Kuningattarenkatu 18.

Kaupungin kesätyöpaikat ja työelämään tutustumisen -paikat sekä hakuohjeet ovat sivuilla:

https://www.loviisa.fi/tyo-ja-elinkeino/avoimet-tyopaikat/kaupungin-kesatyopaikat-ja-tyoelamaan-tutustuminen/

https://www.loviisa.fi/sv/arbete-och-naring/lediga-arbetsplatser/sommarjobb-och-mojlighet-att-bekanta-sig-med-arbetslivet/