Tervetuloa Loviisaan!

Kaunista katseltavaa pikkukaupungissa. Rauhallinen tunnelma ja ihana miljöö.
Kivoja kohtaamisia, kauniita sanoja. Sellaista täällä Loviisassa on.

Loviisan Joulu kutsuu Wanhan Ajan Joulukoteihin, markkinoille, tapahtumiin ja shoppailemaan. Wanhan Ajan Joulukodit ovat avoinna yleisölle lauantaina ja sunnuntaina 4.–5.12.2021 kello 10–17. Tarkempaa tietoa Joulukodeista julkaistaan lähiaikoina.

Joulumarkkinoita järjestetään Laivasillan alueella 4.12. ja Loviisan torilla 9.12. Loviisa Open -ostospäiviä järjestetään Loviisan keskustassa, kun on Joulunavaus 20.11. ja Black Friday 26.11. Strömforsin ruukin joulu tarjoaa jouluisia elämyksiä jouluostosten lomassa 4.–5.12.

Kaupat ja arkitori ovat avoinna aukioloaikojensa mukaan, mutta koronaviruspandemian takia muut ohjelmamuutokset ovat mahdollisia nopeallakin aikataululla. Kaikkia kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota turvallisuuteen ja noudattamaan viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia.
Kehotamme kaikkia käyttämään kasvomaskeja, käsidesiä, noudattamaan turvavälejä sekä osallistumaan tapahtumiin ja käyttämään eri palveluita vain täysin terveenä. Lisätietoja Loviisan koronarajoituksista ja suosituksista.

Turvallista joulun aikaa ja pysykää terveinä!