12. Villa Maamola

Hitautta, hiljaisuutta ja pienten tiukujen helinää

Villa Maamolassa valmistaudutaan Susannan ja Inskun toiseen jouluun tässä viehättävässä, rauhaa ja lämpöä huokuvassa vanhassa hirsitalossa. Joulu on pariskunnalle rauhoittumisen, hiljentymisen ja yhdessäolon aikaa.

Hämyisät hirsiseinät ja ikivanhat lankkulattiat kutsuvat hiljentämään tahtia, sytyttelemään kynttilöitä pöydille ja tulia talon kuuteen tulipesään. Vuoden pimeimpänä aikana kaikki saa kulkea harmoniassa luonnonkierron kanssa myös talon sisällä.

Susanna tunnustautuu todelliseksi jouluihmiseksi. Pienten kauniiden asioiden ja tunnelmien luominen luonnonläheisin keinoin ovat hänelle polun päitä joulusalaisuuden äärelle. Ja joulu ei ole joulu ilman tiukujen helinää – talossa voikin nähdä vilahtavan niin Högfors-tontun kuin Kotilieden harmaanutun.

Huom! Villatonttupaja sunnuntaina 5.12.2021 kello 12 ja 14 on peruutettu.

Vierailijoille, jotka haluavat jutella ja viivähtää pidempään, tarjoamme tilaisuuden siihen ulkotiloissa. Voit istahtaa aidon Lapin-kodan lämpöön nuotiotulen loimuun lämmittelemään. Myytävänä on nuotiolla paistettavaa makkaraa (maksu käteisellä tai mobilepay). Sisätiloihin otamme vastaan enintään 10 vierasta kerrallaan.

Huom! Joulukodissa on käytössä koronapassi.

Villa Maamola, Torpparinkuja 10, 07920 Loviisa

Villa Maamola