4. Kotisatama

Suomalais-englantilainen joulu

Kaksi kulttuuria ja kahdet joulutraditiot ovat aina sekoittuneet sujuvasti John ja Eija Perkinsin kotona Englannissa ja Suomessa. Lapsetkin pitivät sitä aikanaan erityisen onnistuneena järjestelynä: lahjoja ja juhlaa sekä aattona että joulupäivänä!

Perkinsien joulusekoilu jatkuu 1700-luvun puutalossa Loviisassa. Vähän suomalaista ja vähän englantilaista hyvässä sovussa. Jokikadun joulutalo on lämmin, kodikas ja värikäs.

Talonväki toivottaa jouluvieraat tervetulleeksi kokemaan suomalais-englantilaisen joulun tunnelmaa ja sen monenlaisia tuoksuja ja makuja.

Two cultures and Christmas traditions have always mixed easily in the home of John and Eija Perkins in England and in Finland. The children also thought it was an excellent arrangement: presents and celebrations both on Christmas Eve and Christmas Day!

The Perkins family continues its Christmas mix-up in their 1700s log house in Loviisa. A little bit of Finnish and a little bit of English in good harmony. The house in Jokikatu is warm, cozy and colorful.

The family welcomes visitors to experience a Finnish-English Christmas with the wonderful mix of smells and tastes.

Kotisatama, Jokikatu 4, 07900 Loviisa

Kotisatama