Mökit

Fishing Cottages

Huvilamajoitusta Ahvenkoskella ja Valkossa sekä huoneistomajoitusta Strömforsin Ruukissa

Lomatähdet – Holiday stars

Majoitusta lomahuoneistoissa Strömforsin ruukissa, Loviisassa.

Huoneistot on remontoitu vanhoihin työläisasuntoihin ruukkialueen keskellä. Avoinna ympäri vuoden varauksesta.

Henkilömäärä: 52

Lomarengas

Vuokramökkejä Pernajassa ja Loviisassa

Meri Center

Mökki, kokous- ja ohjelmapalveluja Rönnäsissä

Meritorpan huvilat

Saunamökit ja kalastuspalvelut Rönnäsissä merenrannalla golf-kentän vieressä. Vuokrataan vuorokaudeksi viikonlopuksi, viikoksi tai sopimuksen mukaan. Kolmessa mökissä on tilaa 2-14 hengelle. Sauna ja kylpytynnyri. Oma laituri. Pyydä tarjous!

Meritorpan huvilat sijaitsevat Loviisan ja Porvoon puolivälissä, meren rannalla, Sea Golf Rönnäsin vieressä. Ajo-ohjeen saa varauksen yhteydessä. Koiraystävällisiä huviloita! Isoin huvilamme on Meritorppa, 8 petipaikkaa. Viikonloppuhinta 1 yön vuokra on 500 €, sis. alv. 10%. Siinä on kaksi huonetta, yhteensä noin. 60 m2. WC- kylpyhuone. Täysi keittiö. Takkauuni. Suuri taulu-tv, 8 hengen pöytä. Ikkunoista upea merinäkymä Pernajan lahdelle. Makuupaikkoja 8, joista yksi parvella, kaksi leveässä kerrossängyssä. Vuodesohvat (3 kpl) ja parvi ovat 140 cm leveitä, joten tarvittaessa niihin mahtuu kaksikin. Sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu, joka toimii myös ilmastointina. Saunatupa toimii 2-3 hengen majoitustilana, perjantai-illasta sunnuntaihin 1 yö 350 €, sis. alv. 10%. Minikeittiö. Varaava uuni. Sähköpatterit. WC, Suihkut. Vuokraan kuuluu, että voit lämmittää sähkötoimisen rantasaunan. Kylpytynnyri 186 €, sis. alv. 24%/ lämmityskerta, me lämmitämme tilauksesta. Majoitushinnat sisältävät alv. 10%, loppusiivouksen, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Kaikista mökeistä on merinäköala. Huoneiden käyttöönotto ja luovutus ovat klo 15, ellei muuta sovita. Emme odota asiakkaalta mitään perusteellista siivousta. Astiat on tapana laittaa astianpesukoneeseen. Imuroinnin voitte jättää meille. Yllä mainittuihin hintoihin kuuluvat lakanat ja pyyhkeet.

Henkilömäärä: 14

Rönnäs Seaside Resort

Mökkimajoitus ja kokouspalvelut

Rönnäsin vapaa-ajankeskuksessa Pernajan saaristossa on vuokrattavana 16 mökkiä ja huvilaa perhelomailuun, kokoustyöskentelyyn ja virkistäytymiseen. Catering. Rantasaunassa on ruokailu- ja oleskelutila, varusteltu keittiö, 2 saunaa ja 2 paljua merenpuoleisella terassilla.

Henkilömäärä: 150

Strömsin mökit

Mökkimajoitusta Strömslandetilla ja Påsalössä ja vuokrasauna Pernajan kirkonkylässä