Muut palvelut Laivasillalla

Suola-aittojen takana puiston vieressä on esteetön Onnelin ja Annelin leikkipuisto! Siellä on elokuvasta tutun talon näköinen leikkimökki ja lasten leikkipaikka. Sen vieressä on myös jatulintarha eli kivilabyrintti ja vanha hinaaja Onni. Laivasillalla on ilmaiset yleisövessat, joissa on myös vauvanvaipan vaihtomahdollisuus.

Vuokraa tanssipaviljonki ulkoilmatapahtumiin Laivasillalla!
Varaukset ja tiedustelut:
Laivasillan satamaneuvonta, puh. 0440 555 883

Karamaloo

Puodissa myydään uniikkia afrikkalaista käsityötä, taidetta ja muotia. Avoinna kesäisin.

Kesäkipparit

Käsityöpuoti Loviisan Merenkulkumuseon yhteydessä.

Puodista löytyy kahdeksan eri alan käsityötaitajan tuotteita. Mukaan mahtuu mm. savea, lasia, maalattua puuta, ommeltuja tuotteita, brodeerauksia, kierrätystuunauksia, koruja, kortteja, sekä elintarvikkeita.

Klassiset veneet - Klassiska båtar - Classical boats

Klassiset Veneet ry

Laivasillalla:

  • Galleria
  • Sauna 8-10 hlö  (varaukset kesällä puh. 040 504 5051, 019 532 572)
  • Purjehduksia

Loviisan Laivasilta ry

Loviisan Laivasilta ry kehittää Laivasillan toimintaa ja järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten Small Ships’ Race -venefestivaali heinäkuun puolivälissä, Laivasillan markkinat ja Muinaistulien Yö elokuun lopussa sekä perinteiset Joulumarkkinat joulukuussa.

Sauna Obscura - kamerasauna - kamerabastu - camera sauna

Sauna Obscura

Taiteilija Heidi Lunabban luoma kelluva kamerasauna tekee saunomisesta taidekokemuksen. Loviisanlahden maisema heijastuu saunan seiniin. Sauna Obscura on tarjolla pienryhmille. Se toimii itsepalvelusaunana, vene ja saunapuut odottavat saunojia rannalla.

Sauna Obscuraan pääsee kesäkaudella soutuveellä Laivasillan vierasvenesatamasta. Saunoja soutaa omatoimisesti saunaan. Liikkuvuutta ja tasapainoa tarvitaan jonkun verran.
Invavessa on rannalla. Sauna Obscura on sekasauna, uimapukua suositellaan.