Muut palvelut Laivasillalla

Suola-aittojen takana puiston vieressä on esteetön Onnelin ja Annelin leikkipuisto! Siellä on elokuvasta tutun talon näköinen leikkimökki ja lasten leikkipaikka. Sen vieressä on myös jatulintarha eli kivilabyrintti ja vanha hinaaja Onni. Laivasillalla on ilmaiset yleisövessat, joissa on myös vauvanvaipan vaihtomahdollisuus.

Vuokraa tanssipaviljonki ulkoilmatapahtumiin Laivasillalla!
Varaukset ja tiedustelut:
Laivasillan satamaneuvonta, puh. 0440 555 883

Karamaloo

Puodissa myydään uniikkia afrikkalaista käsityötä, taidetta ja muotia

Kesäkipparit

Käsityöpuoti Loviisan Merenkulkumuseon yhteydessä.

Puodista löytyy kahdeksan eri alan käsityötaitajan tuotteita. Mukaan mahtuu mm. savea, lasia, maalattua puuta, ommeltuja tuotteita, brodeerauksia, kierrätystuunauksia, koruja, kortteja, sekä elintarvikkeita.

Klassiset veneet - Klassiska båtar - Classical boats

Klassiset Veneet ry

Laivasillalla:

  • Galleria
  • Sauna 8-10 hlö  (varaukset kesällä puh. 040 504 5051, 019 532 572)
  • Purjehduksia

Loviisan Laivasilta ry

Loviisan Laivasilta ry kehittää Laivasillan toimintaa ja järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten Small Ships’ Race -venefestivaali heinäkuun puolivälissä, Laivasillan markkinat ja Muinaistulien Yö elokuun lopussa sekä perinteiset Joulumarkkinat joulukuussa.

Sauna Obscura

Tervetuloa saunomaan Sauna Obscurassa!

Sauna Obscura on kelluva sauna ja kamera, ympäröivä maisema täyttää huonetta ja liikkuu saunojien, seinien ja höyryn päälle. Sauna Obscura on kaikille avoin drop-in itsepalvelusauna, soutat itse saunalle ja lämmität sen, jos joku muu jo saunoo voit liittyä joukkoon. Sauna obscura on sekasauna, uimapukua suositellaan.
1.6–31.8 klo 9.00 - 21.00*
*paitsi jos vuokrattu yksityiskäyttöön