Muut palvelut Laivasillalla

Suola-aittojen takana puiston vieressä on esteetön Onnelin ja Annelin leikkipuisto! Siellä on elokuvasta tutun talon näköinen leikkimökki ja lasten leikkipaikka. Sen vieressä on myös jatulintarha eli kivilabyrintti ja vanha hinaaja Onni. Laivasillalla on ilmaiset yleisövessat, joissa on myös vauvanvaipan vaihtomahdollisuus.

Vuokraa tanssipaviljonki ulkoilmatapahtumiin Laivasillalla!
Varaukset ja tiedustelut:
Laivasillan satamaneuvonta, puh. 040 740 7308

Kesäkipparit

Käsityöpuoti Loviisan Merenkulkumuseon yhteydessä.

Puodista löytyy kahdeksan eri alan käsityötaitajan tuotteita. Mukaan mahtuu mm. savea, lasia, maalattua puuta, ommeltuja tuotteita, brodeerauksia, kierrätystuunauksia, koruja, kortteja, sekä elintarvikkeita.

Loviisan Laivasilta ry

Loviisan Laivasilta ry kehittää Laivasillan toimintaa ja järjestää vuosittain erilaisia tapahtumia, kuten Small Ships’ Race -venefestivaali heinäkuun puolivälissä, Laivasillan markkinat ja Muinaistulien Yö elokuun lopussa sekä perinteiset Joulumarkkinat joulukuussa.

Sauna Obscura - kamerasauna - kamerabastu - camera sauna

Sauna Obscura

Taiteilija Heidi Lunabban luoma kelluva kamerasauna tekee saunomisesta taidekokemuksen. Loviisanlahden maisema heijastuu saunan seiniin. Sauna Obscura on tarjolla pienryhmille. Se toimii itsepalvelusaunana, vene ja saunapuut odottavat saunojia rannalla.

Sauna Obscuraan pääsee kesäkaudella soutuveellä Laivasillan vierasvenesatamasta. Saunoja soutaa omatoimisesti saunaan. Liikkuvuutta ja tasapainoa tarvitaan jonkun verran.
Invavessa on rannalla. Sauna Obscura on sekasauna, uimapukua suositellaan.