Svartholman muut palvelut

Bistro Svartholm

Kesäravintola Bistro Svartholm sijaitsee Loviisassa Svartholman merilinnoituksella, saaressa.

Kesäravintolan terassille mahtuu 150 henkeä ja sisäpuolella ruokailuu 50 henkeä. Elävää musiikkia on satunnaisesti. Ravintola soveltuu hyvin lapsiperheille sekä alkusyksyn yritystapahtumiin.

Svartholman vierasvenesatama

Vieraslaituri 60°22,8’ N/ 26° 18,1’ E
Väyläsyväys: 1,0-3,9 m
Paikkaluku: n. 70
Kiinnitys: poiju, aisa, kylkikiinnitys
Svartholman  merilinnoitus on  mainio  koko perheen veneilykohde. Svartholman  linnoitussaaressa on noin 70 ilmaista vierasvenepaikkaa, kahvila-ravintola, jätepisteitä, nuotiopaikkoja ja polttopuita, käymälöitä, luontopolku, nähtävyyksiä ja lasten leikkipaikka.

Telttailu sallittu saaren itäkärjessä. Pidempiaikaisesta telttailusta on tehtävä Metsähallitukselle ilmoitus, klikkaa tästä.

Pakettijahti Österstjernan

Pakettijahti Österstjernan on Laivasillalla rakennettu kopio samannimisestä nopeasta purjealuksesta, joka kuljetti matkustajia ja rahtia Loviisan ja Tukholman välillä 1800-luvun alussa. Österstjernanin uudelleenrakentaminen pohjautuu alkuperäisestä laivasta säilyneisiin mittakirjoihin ja 1820-luvulta peräisin olevaan maalaukseen.
Perinnepurjelaiva Österstjernan järjestää tilaus-, yleisö- ja nuorisopurjehduksia Loviisan Laivasillalta. Ennakkovaraus kaikille purjehduksille!