Svartholman muut palvelut

Svartholman kesäravintola - Svartholms sommarrestaurang - Summer restaurant in Svartholma

Bistro Svartholm

Kesäravintola sijaitsee Svartholman merilinnoituksella, saaressa Loviisanlahden suulla.

Elävää musiikkia on silloin tällöin. Ravintola soveltuu hyvin lapsiperheille sekä alkusyksyn yritystapahtumiin.

Henkilömäärä: Kesäravintolan terassille sopii 150 henkeä ja sisäpuolelle 50 henkeä.
Svartholman merilinnoitus - Sjöfästningen Svartholm - Sea Fortress Svartholma

Svartholman vierasvenesatama

Vieraslaituri 60°22,8’ N/ 26° 18,1’ E
Väyläsyväys: 1,0-3,9 m
Paikkaluku: n. 30
Kiinnitys: poiju, aisa, kylkikiinnitys
Svartholman  merilinnoitus on  mainio  koko perheen veneilykohde. Svartholman  linnoitussaaressa on noin 30 ilmaista vierasvenepaikkaa, kahvila-ravintola, jätepisteitä, nuotiopaikkoja ja polttopuita, käymälöitä, luontopolku, nähtävyyksiä ja lasten leikkipaikka.

Telttailu sallittu saaren itäkärjessä. Pidempiaikaisesta telttailusta on tehtävä Metsähallitukselle ilmoitus, klikkaa tästä.

Pakettijahti Österstjernan

Pakettijahti Österstjernan on Laivasillalla rakennettu kopio samannimisestä nopeasta purjealuksesta, joka kuljetti matkustajia ja rahtia Loviisan ja Tukholman välillä 1800-luvun alussa. Österstjernanin uudelleenrakentaminen pohjautuu alkuperäisestä laivasta säilyneisiin mittakirjoihin ja 1820-luvulta peräisin olevaan maalaukseen.
Perinnepurjelaiva Österstjernan järjestää tilaus-, yleisö- ja nuorisopurjehduksia Loviisan Laivasillalta. Ennakkovaraus kaikille purjehduksille!

Loviisan Laivasillalla sijaitsee varustamon ja tapahtumajärjestäjien käyttöön rakennettu Österstjernan-halli. Hallissa voidaan järjestää kokouksia, koulutustilaisuuksia ja markkinatapahtumia.