Saunat

Big Bear Sauna

Vuokrattava sauna

Sauna toimitetaan pihallesi tai juhlapaikallesi vesineen ja polttopuineen

Henkilömäärä: 10

Degeri Sport Pub & Dine

Urheiluhenkinen koko perheen ruokaravintola Loviisan keskustassa.

Ruoka on rentoa, käsintehtyä ja rehtiä. Lounas ja illallinen. Uusitut sauna- ja kokoustilat alakerrassa.

Henkilömäärä: 120
Klassiset veneet - Klassiska båtar - Classical boats

Klassiset Veneet ry

Laivasillalla:

  • Galleria
  • Sauna 8-10 hlö  (varaukset kesällä puh. 040 504 5051, 019 532 572)
  • Purjehduksia

Meritorpan huvilat

Saunamökit ja kalastuspalvelut Rönnäsissä merenrannalla golf-kentän vieressä. Vuokrataan vuorokaudeksi viikonlopuksi, viikoksi tai sopimuksen mukaan. Kolmessa mökissä on tilaa 2-14 hengelle. Sauna ja kylpytynnyri. Oma laituri. Pyydä tarjous!

Meritorpan huvilat sijaitsevat Loviisan ja Porvoon puolivälissä, meren rannalla, Sea Golf Rönnäsin vieressä. Ajo-ohjeen saa varauksen yhteydessä. Koiraystävällisiä huviloita! Isoin huvilamme on Meritorppa, 8 petipaikkaa. Viikonloppuhinta 1 yön vuokra on 500 €, sis. alv. 10%. Siinä on kaksi huonetta, yhteensä noin. 60 m2. WC- kylpyhuone. Täysi keittiö. Takkauuni. Suuri taulu-tv, 8 hengen pöytä. Ikkunoista upea merinäkymä Pernajan lahdelle. Makuupaikkoja 8, joista yksi parvella, kaksi leveässä kerrossängyssä. Vuodesohvat (3 kpl) ja parvi ovat 140 cm leveitä, joten tarvittaessa niihin mahtuu kaksikin. Sähköpatterit ja ilmalämpöpumppu, joka toimii myös ilmastointina. Saunatupa toimii 2-3 hengen majoitustilana, perjantai-illasta sunnuntaihin 1 yö 350 €, sis. alv. 10%. Minikeittiö. Varaava uuni. Sähköpatterit. WC, Suihkut. Vuokraan kuuluu, että voit lämmittää sähkötoimisen rantasaunan. Kylpytynnyri 186 €, sis. alv. 24%/ lämmityskerta, me lämmitämme tilauksesta. Majoitushinnat sisältävät alv. 10%, loppusiivouksen, vuodevaatteet ja pyyhkeet. Kaikista mökeistä on merinäköala. Huoneiden käyttöönotto ja luovutus ovat klo 15, ellei muuta sovita. Emme odota asiakkaalta mitään perusteellista siivousta. Astiat on tapana laittaa astianpesukoneeseen. Imuroinnin voitte jättää meille. Yllä mainittuihin hintoihin kuuluvat lakanat ja pyyhkeet.

Henkilömäärä: 14

Ravintola Locale

Italialaishenkinen ravintola.

Lounas, illallinen, drinkit ja kahvi. Terassi ja noutoruoka. Ryhmille huoneita ja Eeron kellarissa on sauna.

Henkilömäärä: 40

Rönnäs Seaside Resort

Mökkimajoitus ja kokouspalvelut

Rönnäsin vapaa-ajankeskuksessa Pernajan saaristossa on vuokrattavana 16 mökkiä ja huvilaa perhelomailuun, kokoustyöskentelyyn ja virkistäytymiseen. Catering. Rantasaunassa on ruokailu- ja oleskelutila, varusteltu keittiö, 2 saunaa ja 2 paljua merenpuoleisella terassilla.

Henkilömäärä: 150

Sauna Obscura

Tervetuloa saunomaan Sauna Obscurassa!

Sauna Obscura on kelluva sauna ja kamera, ympäröivä maisema täyttää huonetta ja liikkuu saunojien, seinien ja höyryn päälle. Sauna Obscura on kaikille avoin drop-in itsepalvelusauna, soutat itse saunalle ja lämmität sen, jos joku muu jo saunoo voit liittyä joukkoon. Sauna obscura on sekasauna, uimapukua suositellaan.
1.6–31.8 klo 9.00 - 21.00*
*paitsi jos vuokrattu yksityiskäyttöön

Strömfors Sauna

Tilaussauna, kylpytynnyri, avanto, uinti ja avantouinti, saunahyvinvointihoitoja ja hyvinvointipalveluja, luontoelämyksiä.

Lemmensillan kupeessa Strömforsin ruukissa Kymijoen varrella.

Strömfors Hyvinvointi Wellness

Hieronta- & hyvinvointikeskus Strömforsin ruukissa. Terapeuttisen hieronnan sekä hyvinvoinnin keskus – kursseja, koulutusta, hierontaa, hoitoja, hyvinvointisaunoja, perinnesauna, kesäkahvila ja Luontopuoti Forest & Sauna Shop.

Tyhy- ja tykypäivät tilauksesta. Lisäksi saunan vuokrausta.