Lovisa Historiska Hus 24.-25.8.2019

Det riksomfattande evenemanget Lovisa Historiska Hus som arrangeras sista veckoslutet i augusti är en publikfavorit redan sedan 2005. Under traditions- och renoveringsdagarna öppnar över hundra år gamla historiska hem sina dörrar för allmänheten.

Muséer och Bonga slott

Upplev historian i Lovisas olika muséer och i Bonga slott! Permanenta och växlande utställningar observerar gamla tider på närområdet och globalt.

Det händer i Lovisa 6.-7.7.2019!

På det kommande veckoslutet 6.-7.7.2019 ordnas det flera olika evenemang i Lovisa. Ta kamraterna och familjen med dig och fira ett av sommarens mest fartfyllda veckoslut i Lovisa!   Lör. 6.7.2019 kl. 9-20 TransFolk Kucku 2018-19 Final Destination loviisacontemporary.weebly.com kl.…

Sommarprogram i Strömfors bruk

På sommaren erbjuder Strömfors Bruk intressanta aktiviteter för alla. Lär dig om byns historia med en dramaguidning eller njut av det moderna bruket på en konstutställning. Välj ut dina favoriter!

Gå på sommarteater!

Sommarteatrarna i Lovisaregionen bjuder på program för hela sommaren. Välkommen och njuta av teater med hela familjen till somriga Lovisa!

Bild: Eeva Kangas