Loviisa Camping har igen öppnat för sommaren

Loviisa Camping, den fantastiska lägeroasen med de vackra villorna tar igen emot sommargäster. Vi har även i år satsat på trivseln i parkområdet. I områdets hängmattor kan man dagdrömma. Grillplatsen och bryggan med badhuset lockar att sitta kvällen med vänner. Parkområdet är även i år öppet för allmänheten

Den blå villan fungerar som hela områdets reception och i huset fungerar i år även ett litet kafé. I receptionsbyggande finns karavanarens kök, matsal och wc- och duschutrymmena. I den andra villan finns inkvarteringsrum för cirka 20 personer.  Det finns 48 platser för husbilar och vagnar samt cirka 20 platser för tältare på området.

Nytt för denna sommarsäsong är inkvarteringen i Willa Björksten. I villan finns sju rum och i gårdsbyggnaden tre små bostäder. Alla rum är personligt inredda och rummens servicenivå varierar. I vissa rum finns eget badrum med ett litet kök. I några rum finns endast bäddplats för två personer.

Lovisa stad ansvarar för verksamheten på området tre år framåt. Personalen och ungdomarna från ungdomsverkstaden Lilla Petters Gård har även i år ansvarat för största delen av området uppehälle samt av ytorna reparationerna i villorna under ledning av arbetshandledare Nina Bärlund.  Verkstaden ansvarar även under  sommarens om områdets uppehälle och städningen av parkområdet och alla utrymmen.  För Loviisa Campingens reception och den operativa turismverksamheten kommer lägerområdesansvariga Roya Ahrari med tre hjälpredor att ansvara för.

Vi håller öppet hus i Loviisa Camping lördag 18.5.2019 klockan 13-15.

Loviisa Camping är Finlands mest charmiga campingoas. Välkommen!

Loviisa Camping
Öppet 15.5-15.9.2019
Receptionen är öppen klockan 8-22
Kaptensvägen 1, 07900 Lovisa
tfn +358 40 579 5527
camping@loviisa.fi
loviisa.fi/loviisacamping
www.facebook.com/loviisacamping
Rumsbokningar www.booking.com

*****

Tilläggsinformation ger:

lägerområdets ansvariga Roya Ahrari tfn 040 578 9539

arbetshandledare Nina Bärlund från Lilla Petters Gård tfn 045 77319354

turistsekreterare Lilian Järvinen tfn 0440 555 234